De Gouden Veer Cursus Copywriting

Zo verzekert u zich van een begeerd plekje op onze schrijfcursus

 1. Vul uw gegevens in.
 2. Klik op “inschrijven”. U ontvangt dan de bevestiging dat wij uw info goed hebben ontvangen.
 3. Spoedig krijgt u een factuur van het Genootschap De Gouden Veer voor € 1.795 (+21% btw). Na betaling van deze factuur is uw inschrijving definitief.
  Maak snel werk van de betaling, want onverlaten kunnen uw stoel nog innemen zolang uw centen niet op onze rekening staan.
  Bij annulatie tot 60 dagen voor het startschot krijgt u het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald. Tot 30 dagen voor de eerste les krijgt u het halve bedrag terug.
 4. U vindt de data van de volgende lessenreeks hier op de website. U krijgt ten allerlaatste een week vooraf een bericht met alle praktische informatie.

DEELNAMEFORMULIER

Gouden Veer Cursus Copywriting

  Gegevens van de deelnemer

  (om u te verwittigen bij afwezigheid van een docent. Is trouwens nog nooit gebeurd)

  Hoe leerde je de cursus kennen?

  Factuurgegevens

  *Deze gegevens hebben wij echt van u nodig.

  JA, ik geef toestemming aan het Genootschap De Gouden Veer om mijn gegevens te verwerken en te bewaren. Het Genootschap biedt mij de staalharde garantie dat het alleen contact opneemt in het kader van de Gouden Veer wedstrijd, de Gouden Dons wedstrijd of de Gouden Veer Cursus Copywriting. Zo kunt u mij bijvoorbeeld op de hoogte brengen wanneer ik in de prijzen val, of mij persoonlijke feedback sturen over mijn schrijfwerk. Ik kan op elk moment vragen om deze gegevens te wijzigen of te verwijderen. De volledige privacy verklaring kan ik hier nalezen. Maar ik ben gewaarschuwd: het is slaapverwekkende lectuur. Zelfs het stukje over de hackers uit Noord-Korea.