De Gouden Veer wedstrijd

Zo dingt u mee naar de enige reclameprijs ter wereld in goud

 1. Vul hier uw gegevens in.
 2. Stuur uw materiaal in.
 3. 2.1 Neemt u deel met een verkoopbrief of mailingpakket?

  • Stuur dan 1 exemplaar van uw inzending naar: Genootschap De Gouden Veer, Duinendreef 13, 2950 Kapellen. Voeg een print bij van de e-mail die u van ons krijgt na het afronden van uw inschrijving.

  2.2 Neemt u deel met een digitale tekst, geschreven in opdracht van een bedrijf of organisatie?

  • Vermeld dan de url. Zorg ervoor dat deze link actief blijft tot na de uitreiking van de Gouden Veer, op 10 juni 2024.
  • Is er geen url, bijvoorbeeld bij een eenvoudige e-mail? Stuur dan een pdf naar goudenveer@goudenveer.be. Doe dat in reply op de e-mail die u van ons krijgt als bevestiging van uw inschrijving.

   Belangrijk: zowel de verkoopbrief als de digitale tekst moeten een responsdoel beogen. De tekst zet de lezer uitdrukkelijk aan tot reageren, op welke wijze dan ook: een aankoop verrichten, langskomen in de winkel, contact opnemen, meer informatie vragen, aanmelden voor een nieuwsbrief of event, deelnemen aan een enquête en ga zo maar door. Een blogtekst, online artikel of webtekst, waarin op geen enkele manier om een reactie wordt gevraagd, komt dus niet in aanmerking.

 4. Klik op “deelnemen”. U ontvangt dan een overzicht van uw inschrijving, als bevestiging dat wij uw deelname goed hebben ontvangen.
 5. Uw deelname is geheel gratis. Alles voor de kunst.
 6. Inschrijven kan tot 24 mei 2024 om 23.59 uur.

Lees zeker ook het reglement.

DEELNAMEFORMULIER

Gouden Veer Wedstrijd

  Gegevens van de copywriter/tekstschrijver

  Gegevens van het bedrijf, de organisatie of de vereniging waarvoor de tekst geschreven is

  *Deze gegevens hebben wij echt van u nodig.

  U neemt deel met

  Is er geen url? Laat dit vak dan leeg en stuur een pdf van de tekst naar goudenveer@goudenveer.be.

  Gegevens over uw inzending

  JA, ik geef toestemming aan het Genootschap De Gouden Veer om mijn gegevens te verwerken en te bewaren. Het Genootschap biedt mij de staalharde garantie dat het alleen contact opneemt in het kader van de Gouden Veer wedstrijd, de Gouden Dons wedstrijd of de Gouden Veer Cursus Copywriting. Zo kunt u mij bijvoorbeeld op de hoogte brengen wanneer ik in de prijzen val, of mij persoonlijke feedback sturen over mijn schrijfwerk. Ik kan op elk moment vragen om deze gegevens te wijzigen of te verwijderen. De volledige privacy verklaring kan ik hier nalezen. Maar ik ben gewaarschuwd: het is slaapverwekkende lectuur. Zelfs het stukje over de hackers uit Noord-Korea.

  Reglement De Gouden Veer wedstrijd

  • De deelnemende teksten zijn in het Nederlands gesteld en verstuurd of online gepubliceerd tussen 1 maart 2022 en 23 mei 2024 door bedrijven of andere organisaties die in België gevestigd zijn.
  • De tekst telt ten minste 150 woorden. De inzendingen worden beoordeeld op taal, strategie en creativiteit.
  • Deelnemen kan met verkoopbrieven (of mailingpakketten die een verkoopbrief bevatten) die per post zijn verstuurd. Ook digitale teksten komen in aanmerking.
  • Alle ingestuurde teksten moeten een duidelijk responsdoel hebben. Zij moeten de lezer uitdrukkelijk aanzetten tot reageren, op welke wijze dan ook: een aankoop verrichten, langskomen in de winkel, contact opnemen, meer informatie vragen, aanmelden voor een nieuwsbrief of event, deelnemen aan een enquête of elke andere vorm van respons. In geval van twijfel over het responsgehalte oordeelt het Genootschap De Gouden Veer over de inzending. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.
  • Verkoopbrieven en e-mails moeten een aanspreking bevatten van de lezer en een naam van de afzender.
  • De deelname is gratis.
  • Als de deelnemer meerdere brieven of pakketten samenvoegt op één inschrijvingsformulier, zullen ze als één inzending worden beschouwd.
  • De inzendingen worden afgesloten op 24 mei 2024, om 23u59.
  • De uitreiking van de Gouden Veer vindt plaats op maandag 10 juni 2024 in het Fakkeltheater in Antwerpen.