Deelnameformulier Het Gouden Dons

Schreef uw student een prima verkoopbrief in het kader van uw les aan hogeschool of universiteit? Vul dan dit formulier volledig in, laad het werkstuk op en klik op “deelnemen”.

Wilt u meerdere verkoopbrieven insturen? Vul dan voor iedere student een apart deelnameformulier in.

Deelnemen kan tot 24 mei 2024 om 23.59 uur.

Valt één van uw pupillen in de prijzen? Dan ontvangt u als docent een seintje van ons. Want u en uw student zijn dan eregasten op de volgende uitreiking van de Gouden Veer, op 10 juni 2024.

JA, mijn student dingt mee naar Het Gouden Dons

  Uw eigen gegevens als docent

  Gegevens van uw student

  *Deze gegevens hebben wij echt van u nodig.

  Welke opdracht gaf u aan uw student?


  U kunt tot 5 bestanden doorsturen, voor een maximum totaal van 10 MB.
  JA, ik geef toestemming aan het Genootschap De Gouden Veer om mijn gegevens te verwerken en te bewaren. Het Genootschap biedt mij de staalharde garantie dat het alleen contact opneemt in het kader van de Gouden Veer wedstrijd, de Gouden Dons wedstrijd of de Gouden Veer Cursus Copywriting. Zo kunt u mij bijvoorbeeld op de hoogte brengen wanneer ik in de prijzen val, of mij persoonlijke feedback sturen over mijn schrijfwerk. Ik kan op elk moment vragen om deze gegevens te wijzigen of te verwijderen. De volledige privacy verklaring kan ik hier nalezen. Maar ik ben gewaarschuwd: het is slaapverwekkende lectuur. Zelfs het stukje over de hackers uit Noord-Korea.